onsdag 13. juni 2012

Verfast

Den nordavinden...


Hiv'o hoi landkrabber!
Vi starta dagen i dag frå Solliboten i god tru om at vi fekk kryssa Sognesjøen i dag. Men det viste seg å bli berre me trua. Endå vi er voldsomt gode i trua!;)
Vi padla frå Solliboten omlag kl 13. Det tok oss ein god time før vi kom til "Små vågane" rett sør for Dingja. Her går det i soling og ventig.

Vi har det eller tipp topp og ved godt mot!:)
Vi har og litt problem med batteri på telefonane våre, så vi bloggar så mykje vi kan. Håper på eit nytt innlegg i kveld om dagens hendelsar.

3 kommentarer:

 1. Batteri må dokke ha! So dokke må nøk ta dokke tia t å få ladda dei opp! D jeng på sikkertheit!
  Men bra dokke fær sola dokke litt da, før her heime ekje d mykkje sol å hente vertfall... Bære vind... Håpe dokke fær lagt inn ett innlegg i kveld mæ da. Kjekt å få lyd frå dokke! :o)
  Kose dokke no da :o)
  Klem frå ho Anette søste :o)

  SvarSlett
 2. Håpe vinden løya å dåkka kjøm dåkka viare! Åsso kan dåkka gjerne ta me dinna sola dåkka snakka om.. huska nesten ikkje karleis ho ser ut..
  Go tur! Klem frå Stine å gutan

  SvarSlett
 3. Hei guta! ;-)
  Bra det er batteriet på tlf som er "flatt" og ikkje batteriet dokka.. ! Har tenkt på dokke, for her heime har nordavinden vore trasig. Håper det løyer så dokke får fortsette ferda.
  Og det er travle tider her heime også når dokke er på reis.. Blogg og fb må sjekkast fleire gongar for dag, og til og med kart har eg leita fram!! ;-)

  Kjekt å følgje dokke!

  Tanteklem

  SvarSlett